.

Do You Know Severna Park? Trivia Answers

Here are the answers to Friday's trivia questions.

In honor of National Trivia Day on Friday Severna Park Patch featured a pop quiz to test your knowledge of the community.

The trivia questions got a great response and it was impressive to see how well everyone knows Severna Park. However, there can only be one winner.

Congratulations to Anne Morrison who was the first person to correctly identify the answers to all ten trivia questions. Anne, please email me at kaitlyn.carr@patch.com and we can arrange a time to pick up your fabulous prize.

Here are the answers I was looking for:

Question 1: Name a professional baseball player from the Severna Park area.
Answer: Mark Teixeira who plays for the New York Yankees. Josh Banks is also a good answer, although he did not play in the 2012 season.

While Eric Milton now lives in the area, he was born in State College, PA. According to the Chicago White Sox, Gavin Floyd is from Annapolis.

Question 2: What fast-food chain will be replacing the old KFC on Ritchie Highway?
Answer: Chick-fil-A

Question 3: What elementary school recently celebrated its 75th year in the building and the 160th year on the property?
Answer: Severna Park Elementary

Question 4: What game show host is from the Severna Park area?
Answer: Pat Sajak

Question 5: What was the name of Severna Park High field hockey coach who had 546 career wins, and 20 state titles?
Answer: Lil Shelton

Question: 6: What local eatery uses a pig as its mascot?
Answer: The answer I was looking for was Adam's Ribs. However, Big Pig BBQ is also acceptable.

Question 7: What local business owner appeared on WBAL-TV cooking up Ravens-centric recipes?
Answer:

Question 8: Who was the local business owner that donated a truck to help take supplies to Superstorm Sandy victims in New Jersey?
Answer: Gordon Clement

Question 9: What was the name of the Severna Park man who lived the movie Argo?
Answer: Lee Schatz

Question 10: What local business lines the walls with photos of more than 300 area athletes?
Answer: Olde Tyme Barber Shop

Thanks to everyone who participated in the quiz!

Mary Viner Enzler January 08, 2013 at 07:08 PM
Gavin Floyd grew up in Chartwell and went to Benfield Elementary. His parents still live in Chartwell. Hmmmmm.....someone does not know their Severna park trivia!

Boards

More »
Got a question? Something on your mind? Talk to your community, directly.
Note Article
Just a short thought to get the word out quickly about anything in your neighborhood.
Share something with your neighbors.What's on your mind?What's on your mind?Make an announcement, speak your mind, or sell somethingPost something